Dieses Blog durchsuchen

Freitag, 15. Juli 2011

Július 6. 2. workshop hét 3. napja
6.July

Felismeritek a csipkét? Ugye milyen gyönyörű!? Ez itt az én művem.
(Jó, jó, tudom én, hogy hülyén jön ki amikor az ember a sajátját dícséri, de annyira fel vagyok dobódva ettől az ezüstözéstől!)
Do you recognise the lace from two days ago?This earrings are my works, aren't they great?



Erika lánca

Necklace of Erika




Barbi fülbevalója:

Earrings of Barbara:



Hosszúra nyúlt a kedd, késő estig kint üldögéltünk a Főtéren Barbival és Noémivel ( Marcsi, kár, hogy el kellett menned!) és az élet nagy dolgait vitattuk meg, miközben millió szunyog támadott. Az asztalterítőket is leszedték már, de nekünk nem akaródzott felállni. Különben is Noémi kedvenc diófagyiját még ki kellett kérjük....


A szerdai műhelykép kicsit színesebb volt. Két program futott egymás mellett. Noémivel folytatódott az ezüst megmunkálás, míg Moró Barbi ( pedig szegény szívesen fűrészelt és reszelt volna velünk...) üveggyöngy készítést tanított.

This day was a litle bit more colourful in the studio. There were two pograms at the same time. One group was doing metalsmithing with Noemi and the second beadmaking with Barbara Moro.





Erika folytatta az előző nap elkezdett tárgyat.

Erika has worked on the same project like the day before.



Noémi is talált érdekes szerszámokaRegina kincsesládájában t.

In Regina's box there were so many interesting tools.


Regina, aki Art Clay terén már sok tapasztalattal rendelkezik, csak erre az egy napra tudott jönni, így olyan tárgyat találtak ki Noémivel amit kényelmesen be tudott fejezni.


Regina, who has big experience in Art Clay, could only come for 1 day, so they have figured out a project, what she could easily make on one day. ( I'm so sorry, but we have forgotten to take a picture of her ready piece. I liked it sooooo much! Could you send a photo Regina?)





Noémi, le voltunk nyűgözve! Annyira kedvesen, lelkesen tanítgattál minket! Élveztem a társaságodat, s remélem lesz folytatás!


I hope so much that we will be able to continue this course one day!

1 Kommentar: